Logo The School Foundation
Samen bouwen we een nieuw klaslokaal

De school

Het klaslokaal

Wij zijn onwijs trots op onze stichting en op onze studenten die keihard werken aan hun toekomst. Om ons werk te blijven doen is wel geld nodig. Niet in de laatste plaats omdat er dringend geïnvesteerd moet worden in het schoolgebouw zelf. Een van de lokalen is vanwege veiligheid buiten gebruik en moet compleet worden gerenoveerd. 
Dit klaslokaal is onderdeel van de Kololi Nursery School (waar we onze lessen verzorgen) en is gemeenschappelijk eigendom van de wijk. Het renoveren van het klaslokaal gaat dan ook niet zonder samenwerking met het lokale buurtcomité. Dit buurtcomité, met door bewoners van de wijk gekozen leden, vertegenwoordigt de wijk en is verantwoordelijk voor het beheer van lokale zaken. Natuurlijk werken wij graag samen met de lokale mensen, maar dit betekent ook dat er goede afspraken moeten worden gemaakt. Wie is er verantwoordelijk voor welk zaken en wat zijn hiervoor de kosten?
Gelukkig hebben we een goede aannemer gevonden die dit project voor ons kan realiseren. Rein woont al meer dan 20 jaar in Gambia en heeft veel ervaring met het uitvoeren van dit soort projecten. Hij spreekt de lokale taal en is een fantastische schakel tussen het lokale buurtcomité en ons. Daarnaast houden we de betaling van materiaal in eigen hand, zodat onze donateurs erop kunnen vertrouwen dat het geld op de juiste manier wordt geïnvesteerd en er geen onnodig hoge kosten worden gemaakt. Help jij ons mee een fijn klaslokaal te realiseren voor onze studenten? We zijn blij met elke donatie!

Help jij mee?

Help jongvolwassenen hun dromen waar te maken! Bij The School geloven we dat iedere jongvolwassene de mogelijkheid moet hebben om hun volledige potentieel te bereiken. 

 Daarom vragen we vandaag jouw hulp. Met jouw donatie aan The School kunnen we deuren openen voor jongvolwassenen die anders geen toegang zouden hebben tot kwalitatief onderwijs en waardevolle vaardigheden. Jouw bijdrage kan het verschil maken en de toekomst van deze jongvolwassenen transformeren.

 En er is nog meer goed nieuws! Daan,  partner van The School, heeft aangeboden om alle donaties te verdubbelen. Dat betekent dat elke euro die je doneert, twee keer zo veel impact zal hebben. Samen kunnen we de kansen vergroten en jongvolwassenen helpen om hun doelen na te streven. 
 

 
Samen maken we het verschil
Draag jouw steentje bij
© 2022 The School Project. KVK: 17102630 | Pieter de Hoochweg 116B 3024 BJ rotterdam
Help mee
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram